Visada šviežias ir nuolat šurmuliuojantis – „Vapiano“ tinklaraštis.

Magiškas NAUJOJO pavasario ypatigųjų meniu žodis - La Primavera, kuris itališkai reiškia pavasarį. Būtent apie tai ir yra naujasis pavasariškas Ypatingųjų meniu – žalias, šviežias ir gardus. Meniu rasite du naujus pastos patiekalus, picos, trintos kreminės smidrų sriubos, užkandžių dalinimuisi ir, žinoma, smaližiams - gardų citrusinį desertą.

ik klasikinius itališkus patiekalus, bet ir atsinaujinusį Vapiano ypatingųjų meniu kuris suteiks jums įdomių ir naujų skonio pojūčių. Šį kartą magiškas žodžių junginys – jūros gėrybės, kurios ne veltui labai mėgstamos italų virtuvėje. Ypač gardus mėsos ir jūros gėrybių patiekalų derinys – visi mėgstamiausi viename patiekale.

Vapiano restorano vizitinė kortelė – švieži makaronai. Juos gaminame restorane kiekvieną dieną! Mums tai daugiau nei tik makaronai - mums tai meilė makaronams, dėl kurių jie yra tokie skanūs.

Tik šaunių darbuotojų dėka Vapiano yra toks, koks yra šiandien. Didžiuojamės puikia Vapiano komanda, kuri viską daro su meile.

Ar „Funghi“ pica kepama su šviežiais grybais? Ar tikrai picos tešla yra pačių gaminta? Ar padaže esantys aromatingi prieskoniai gaminami iš šviežių žolelių, o ne skonio stipriklių?

Gili kiniška keptuvė – tai daug daugiau nei tiesiog įprasta keptuvė. Ji yra universaliausias virtuvės elementas. Būtent todėl šį populiarų azijietišką ryką naudojame visuose „Vapiano“ restoranuose.