Norėdami paįvairinti kiekvieną sezoną, pristatome jums specialų meniu su kruopščiai atrinktais ingredientais ir receptais. Saulėtos dienos į valgiaraštį atneša naujų, skoniu ryškių patiekalų, kurie puikiai tinka vasarai ir atgaivina jūsų skonių patirtis Vapiano.
Specialusis vasaros meniu „Festa del Pomodoro“ – tai pomidorai. Švieži arba saulėje džiovinti pomidorai, kurie puikiai tinka saulėtam orui. Čia rasite gardžių užkandžių dalinimuisi, vegetariškų makaronų su šviežiais avokadais ir net picą su česnakinėmis krevetėmis, aštriu saliamiu bei, žinoma, naminiu pomidorų padažu.
Tai makaronai Avocado e Pomodoro. Taip, iš specialiųjų vasaros pasiūlymų. Labai pomidoriški ir su sveikatai itin naudingais avokadais – superderinys saulėtoms dienoms. Šie makaronai taip pat su saulėje džiovintų pomidorų ir grietinėlės padažu, balzaminiais svogūnais, aitriosiomis paprikomis, vyšniniais ir saulėje džiovintais pomidorais. Pagardinti skrudintais kedrinių pinijų riešutais ir, kaip minėjome, šviežutėliais avokadais. Tiesiog nepaprastai skanu!
Burata DABAR įsilieja į vasaros specialiųjų meniu kaip naujas patiekalas – Burrata Antipasto. Vis dar elegantiška ir kaip niekada skani. Kreminė, minkšta burata patiekiama su kepintais vyšniniais pomidorais ir raudonųjų paprikų dribsniais, tokiu pat padažu bei gražgarstėmis. Puikiai tinka kaip užkandis arba patiekiama viena.
Ir kažkas įdomaus picų mėgėjams – Pizza Gamberetti e Salami. Puiki pica tikriems picų gurmanams, kurie mėgsta ir aštrų saliamį, ir česnakines krevetes. Kartu šie ingredientai sukuria puikų skonio derinį. Ant picos Gamberetti e Salami taip pat rasite ir naminio pomidorų padažo, mocarelos, marinuotų pomidorų bei šviežių bazilikų.
Peržiūrėkite visus specialiuosius vasaros pasiūlymus ir raskite savo mėgstamiausią patiekalą, kol nustebinsime jus rudens meniu.
Peržiūrėkite meniu naujienas.