Kiekvieną dieną patys gaminame šviežius makaronus, naudodami aukščiausios kokybės kietųjų kviečių manų kruopas ir šviežią vandenį, kad pagamintume daug baltymų turinčius makaronus.
Pasirinkite mėgstamus pasta:
Fusilli
Campanelle
Penne
Linguini
Tagliatelle
Spagetthi
Visų grūdų Fusilli
Visų grūdų Spaghetti
OLD FASHION
Recepto autorius: Audronė Petreikė
Pasta su gorgonzolos sūriu, pievagrybiais, gražgarstėmis, alyvuogėmis grietinėlės ir sultinio padaže
Su česnakais ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi marinuoti pomidorai, gražgarstės, itališkas kietasis sūris, pomidorų padažas, mocarela.
9,90
QUATTRO FORMAGGI
Keturi sūriai: mocarela, gorgonzola, rūkytas sūris, gražgarstės ir kietasis itališkas sūris.
9,90
SCAMPI E RUCOLA
Karališkosios krevetės, gražgarstės, juodosios alyvuogės, pomidorų padažas, mocarela.